vrijdag 25 december 2015

Merry Christmas..


Merry Christmas!!

Voor jullie allemaal, en een hele fijne en gezellige kerst!!

Wij zijn gisterenavond al goed gestart met een goed kerstdiner, veel gezelligheid, leuke gedichtjes met cadeautjes, kortom, we hebben genoten! Heerlijk om de kinderen en aanhang en Brittje bij elkaar te hebben. Wout, Nyn, Lot en Mike zijn blijven slapen.
Vanochtend gezellig samen ontbeten met worstenbroodjes en kerstbrood. Daarna bij Thom en Larissa op de koffie geweest (de latte-glazen zijn ingewijd!) en konden ze hun huis showen aan de rest van de family..
Direct gaan Hans en ik naar mijn broer en schoonzus, wat is het lekker om zo aan te mogen schuiven. Ik heb het nagerechtje gemaakt, mon-choutaartjes in een glaasje. Nog nooit zo gemaakt, ben benieuwd...

Geniet van het restje eerste kerstdag, en van de tweede morgen! Dan gaan we naar Antwerpen, eerst even naar Cartnscrapart in de buurt daar ( ga ik mijn prijs van de Belgische bloghop "verstempelen"). En daarna even naar de kerstmarkt, biertje drinken op het terras, frietje bij number One...helemaal zin in!


5 opmerkingen:

  1. Fijne kerst Mariken !
    Super leuk kaartje weer .
    groetjes
    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk kaartje, bekende afdrukjes ;-)
    Geniet ervan in Antwerpen vandaag!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ahhhh die strik, dat moet wel een meisjespinguïn zijn ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Weer zo ' n lief kaartje !
    Ondertussen kijk je terug op je mooie dag in Antwerpen en je buit in Emblem . Liefs Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig kaartje Mariken...en hopelijk heb je een leuke dag gehad gisteren in Antwerpen, maar daar twijfel ik niet aan

    groetjes en fijne zondag
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen