maandag 14 september 2015

Just for you..


Hey!!

Zoals ik al vertelde, ben ik gisteren naar Marion, een vriendin van school geweest, samen met Ellen en nog twee vriendinnen. We werken allemaal in Andel, een daarvan is een ex-collega. Eens in de zoveel tijd doen we iets gezelligs, nu deze workshop "Haken en Babbelen". Super verzorgd door Marion, ze woont in een prachtig oud huis, zo sfeervol. En zoals een echte workshopster betaamd stond de hele tafel vol met bolletjes wol, boekjes, ideetjes een goody bag, echt tof. In de tas zat een kussenovertrek, een tasje, een zakdoek en een zeep, wachtend om gepimpt te worden. Ik ben begonnen met de kussenhoes, een supergrote granny haken die aan de achterkant sluit, wordt vervolgd. Ik dacht, laat ik maar iets simpels doen, want anders komt het babbelen in gedrang!!
We zijn verwend met heerlijke lattes met soesjes, lunch met prosecco, en nog meer latte. Echt...wat is het tof om collega's te hebben die na verloop van tijd echte vriendinnen zijn geworden!

Voor hen had ik een kleinigheidje gemaakt, naar idee van Sandra. Zij is een kampioen in het maken van superlieve kaartjes en tags. Ook ik ben gek op dit soort dingen, en kleuren vind ik heerlijk. Dus San, ik hoop niet dat je het erg vindt...dank je wel voor je inspiratie!!




16 opmerkingen:

  1. Hele leuke labels! En het klinkt als een gezellige en geslaagde date, super leuk om dat zo samen te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat klinkt idd als een superleuke dag Mariken! Ik heb leuke collega's maar jammer genoeg zijn ze niet echt creatief. Je tags zijn schattig met dat poesje!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Eniggg!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel mooi zijn deze tags Mariken...wat een schattig poesje erop...en leuk dat jullie zo een gezellige dag hebben gehad...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat klinkt als een soort mini vakantie; heerlijk dat je het dan samen zo gezellig en leuk hebt. Ik vind je tagjes onwijs leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat klinkt als een zeer geslaagde dag.
    Je tags zijn echt to cute. Super leuk gemaakt.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gezelligheid, kent geen tijd. Wat zijn die tags toch dottig. Leuke stempel hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat heb je dat ontzettend leuk gedaan Mariken....prachtig cadeautje!
    Fijn dat jullie zo'n gezellige zondag gehad hebben.
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Klinkt allemaal heel leuk . Wat een lieve tags !
    Liefs ☆ Sarah ☆

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nou dat klinkt al weer reuze gezellig! Ben benieuwd naar het grote kussen overtrek. Je attenties en tags zijn heel gaaf.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik zag bij Sandra ook al die lieve prachtige tagjes voorbij komen. Maar jij kunt er ook wat van hoor.
    ze zijn prachtig, en maken een kadootje helemaal af!
    En dat je genoten hebt van zo'n bijzondere dag kan ik mij goed voorstellen. Het is ook bijzonder dat collega's goede vriendinnen worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ooohh wat zijn dit superlieve tagjes geworden! Heel toepasselijk deze schattige poesjes met n wolletje ;) heel dierbaar deze vriendschappen en zo te lezen zijn jullie heel erg verwend. je kussenhoes heb ik al gezien en wordt heel gaaf! Ben benieuwd naar het eindresultaat....X

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Het was een heerlijke dag! Jouw cadeautje met tagje... super lief!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een leuke tagjes voor de dames! Gezellig om zo de zondag door te brengen en waarschijnlijk nog met leuke resultaten ook... Ben benieuwd! Donderdag weer samen aan de wandel als de steunlessen nog niet gestart zijn?
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Geweldig leuk!
    Ons kleine poesje Lewis heeft bijna de kleuren van de schattige stempelafdrukken. Gezellige cadeautjes voor een gezellige dag met lieve vriendinnen!

    BeantwoordenVerwijderen