zondag 8 februari 2015

Voor mijn Hans..


Wie heeft er de meeste lol, ik om dit pakket te maken, of  Hans om te krijgen...
Wat zijn mannen toch moeilijk...geen wensen voor je verjaardag hebben. De kinderen en ik hebben ieder jaar een probleem!

Dit jaar heb ik een verwenpakket voor hem gemaakt. Morgen is hij pas jarig, maar ik (dus ook hij) vier het vandaag.
Daar komt ie dan: lekker ontbijtje met daarbij mijn pakket. Bon 1 is voor vandaag: we gaan een dagje naar de sauna. Daarna naar huis en samen mosselen eten.
Bon 2 is voor het voorjaar, dan gaan we naar een andere sauna, als we ook lekker buiten van het zonnetje kunnen genieten.
Verder zit er in het pakket: fles heerlijke whiskey (=grootste hobby), lekkere biertjes, computertijdschrift, karamel fudge (= ook zoetekauw). En 2 hele stoere espressomokjes van het merk "Marieke at home", dat vond ik zo grappig...

Het kraftzakje heb ik gemaakt met de tutorial van Inge, en de lay-out van de kaart heb ik van een kaart die we gemaakt hebben met de laatste workshop.




Fijne zondag allemaal!!

15 opmerkingen:

  1. Hallo Mariken Hartelijk Gefeliciteerd met de verjaardag van Hans,dit pakketje zal hij vast wel leuk vinden zo leuk gemaakt allemaal.Een hele fijne dag vandaag.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo Marieke jij heb je mannetje wel heerlijk verwent vandaag, een prachtig opgepimpt zakje, met super leukeverwenbonnen en meer....Van harte gefeliciteerd met zijn verjaardag.....en een hele gezellige dag.....
    Groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van harte gefeliciteerd! Wat een leuk verwenpakketje :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jeeetje jij gaat lekker wat heb je een boel mooie creaties geplaatst de laatste tijd, super om te zien!!! Prachtig pakket, alvast gefeliciteerd :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd!! Wat 'n superleuk verwenpakket heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Alvast van harte proficiat en geniet van de dag(en)! Leuk gemaakt voor Hans, ziet er gaaf uit en het is écht een verwenpakket, top!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd!! Wat heb je dit geweldig mooi gemaakt. Daar hebben jullie alle twee vast veel plezier van. Jij van het maken en hij van het krijgen. Tja......dat probleem kennen wij ook. Mijn man wordt binnenkort 50. Maar wat geven we hem......
    Groetjes en een fijne dag vandaag.
    Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een verwennerij! Pakket voor Hans ziet er super uit! En inderdaad, bekend papier ;) Vandaag alvast heel veel plezier met bon 1. Lekker vooruitzicht dat er ook nog een bon 2 is. De rest van de cadeautjes vindt Hans vast ook super. Ben benieuwd naar de Marieke at Home kopjes. Tot morgen, dan is Hans echt jarig, dus nu nog geen felicitaties :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een superleuk verwenpakketje heb je gemaakt....geniet van deze dag en alvast proficiat voor morgen!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Waaw superleuk Mariken ! Geniet maar van de sauna en gefeliciteerd met je man !
    Liefs
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Happy Birthday!!!
    Wat een énig pakket! Geniet van vandaag, morgen, overmorgen, de dagen daarna en de hele maand. Dan maart, april, mei... tot ...
    Samen zijn is zo speciaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ha Mariken,
    een verwenpakket zoals jij dat samenstelt zal bij elke man wel in de smaak vallen (als je van Whiskey en sauna houdt natuurlijk) Maar het klinkt zo ontzettend lief. Jij weet precies wat Hans wil hebben. Daarom zegt hij elk jaar dat hij geen wensen heeft, hoor! Hahahha, hij wil zich gewoon door jou laten verwennen!
    Heel fijne dag samen!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Jeetje jij heb lekker zitten freubelen voor je mannetje, wat een gave dingen gemaakt. Zo herkenbaar "geen wensen" Nog van harte en een fijne avond samen!
    Groetjes Ingri

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Van harte gefeliciteerd met je man.....wat een leuk verhaal heb je erbij!
    Een prachtig cadeau heb je gemaakt met bijbehorende kaart....schitterend!

    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hee het visje herken ik....jij hebt het ook al zo gaaf weten te verwerken! Die Hans van jou zal zich vandaag als een visje in het water voelen met al je verwennerij!!
    Gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen