maandag 2 januari 2012

Enjoy the day!


Hallo allemaal,

Jullie allemaal heel veel goeds voor 2012 en wat leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog!
Vandaag heb ik een kaartje gemaakt, alvast voor een van de jarigen in januari, dat zijn er best veel. En aangezien ik nog een weekje vakantie heb, benut ik mijn tijd maar goed. Volgende week is het weer volop druk!

De digi van Saturated Canary is ingekleurd met Copics.
Het designpapier is van Maja Design.
De grote zig-zag heb ik gemaakt met een stans van Tim Holz. Verder heb ik Die-namics gebruikt van MFT. Het tekstje is op de computer gemaakt en bewerkt met Distress-inkt.

Morgen gaan Lot en ik traditiegetrouw een dagje samen uit, naar den Bosch. Gezellig even met z'n tweetjes kop koffie drinken, shoppen en lunchen.
Jullie een gezellige avond, veel gr-x-jes Mariken.

PS Door een stomme fout van mijzelf heb ik een aantal lieve reacties, 6 van deze kaart en nog een aantal reacties van de voorafgaande kaarten verwijderd. Ik kan ze ook niet meer terugplaatsen! Ik baal er enorm van!!!

7 opmerkingen:

  1. hoi mariken
    wat een schat van een kaart en die digi is super waar kan ik dat blog vinden voor die digi's? en misschien dat de bloggers het lezen en opnieuw willen reageren?
    vast een fijne en gezellige shopdag morgen!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke kaart, en wat gebruik jij toch leuke stempels.

    Groetjes, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hee Mariken, wat een vrolijke kaart heb je weer gemaakt! Ik ben altijd jaloers op jouw mooie kleurwerk. Enjoy the day, dat geldt ook morgen voor jou en Lot. Veel plezier samen in Den Bosch!
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat is hij weer mooi geworden Mariken, ze zijn ook zo leuk om te kleuren deze digi´s. Heel veel plezier morgen, lekker van genieten.

    Liefs Wenda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooi kleurtjes,en weer zo mooi ingekleurd.Mooi kaartje is het weer geworden.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is weer een prachtig kaartje geworden. Gaaf die kleurencombinatie en je kleurwerk ziet er weer super uit! Veel plezier met Lot, lekker uitwaaien, eh...bedoel shoppen :P
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De allerbeste wensen voor 2012!
    Geweldig kaartje Mariken...wat heb je die leuke stempel toch moi gekleurd!...veel plezier met Lotte in Den Bosch (jammer van 't slechte weer!)
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen