vrijdag 12 augustus 2011

New home...



Hallo allemaal,

Daar ben ik weer, terug van vakantie! We zijn naar het Iseomeer in Italie geweest en hebben het heerlijk gehad. Het weer was niet zo stabiel zoals andere jaren, maar toch hebben we het goed gehad en hebben we kunnen genieten van de zon!
Eerst heb ik alle vakantierommel weggewerkt en vandaag had ik tijd om weer eens wat te maken. Wel moet ik er even inkomen...

De zus van Jur is net verhuisd en ik ben helemaal weg van deze steampunk-afbeeldingen. Ideaal voor en verhuiskaart. De digi is ingekleurd met Derwentpotloden, wat een gepriegel was dat, al die kleine onderdelen. Het beetje designpapier wat ik gebruikt heb is van Basic Grey, Out of print. Verder heb ik het kaartje afgemaakt met een tekst, bloemen en een hoekje van Tim Holz.

Tot gauw en iedereen een gezellig weekend,
gr-jes Mariken.

6 opmerkingen:

  1. Hoi Mariken! Hopelijk heb je een te gekke vakantie gehad! Wat een gave verhuiskaart! Ik zag die afdrukjes al op meerdere blogs verschijnen, ze zijn inderdaad erg leuk! Wel een werk met kleuren zeg! Heb je goed gedaan! Tot gauw!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Mariken, welkom thuis! Leuke kaart heb je weer gemaakt, gave afdruk! Snap dat het veel werk is, maar het is dan ook wel erg mooi geworden. Tot snel!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Mariken,

    mooi het Iseo meer! Prachtige omgeving, hè?
    Wat heb je een leuk kaartje gemaakt. Ontzettend leuke afdruk en wat heb je die mooi ingekleurd! Leuk met al die verschillende soorten papier over elkaar.

    Groetjes,

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. fijn dat je weer terug bent van weggeweest.
    Je hebt gelijk een super binnenkomer, wat een gaaf kaartje!!!
    Super leuke afdruk voor een nieuwe woning.

    groetjes Annemarie en merit

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De stempel is idd helemaal super, het is een mooi kaartje geworden zo.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo wat maak jij een mooie kaarten de verhuiskaart is heel leuk,ik ben gelijk volger geworden van je blog.Groetjes Joke (van het bezige bijtje)

    BeantwoordenVerwijderen