vrijdag 18 maart 2011

Challenge Lili of the valley



Hallo allemaal,

Vanavond heb ik dit kaartje gemaakt voor de Challenge van Lili of the Valley. Ik vind de sketch erg leuk, kijk maar eens!
Uiteraard moet het stempeltje van LOTV zijn en dit schattige elfje heb ik ingekleurd met Derwent potloden. De vleugeltjes schitteren door de stickles die ik erop heb gedaan.
Het designpapier van Basic Grey heb ik gemat op roze of bruine cardstock. De bruine sierrand heb ik gemaakt met een randpons van Martha Stuart.
Het tekststempeltje is van Hero Arts.

Morgen heb ik een onverwachts uitje, ik ga met Colien, Sanne en Brigitte naar de Knotsgekke Kaartenbeurs in Den Bosch. Eigenlijk was ik niet van plan om te gaan, want ik ken mezelf...Maar...ik heb er ontzettend veel zin in!
Jullie allemaal een fijne zaterdag, en leuk dat je weer op mijn blog bent komen kijken. Wat vind ik het leuk om de reacties te lezen!
Gr-jes Mariken.

4 opmerkingen:

  1. o, wat leuk zeg! Ziet er schitterend uit!
    Ik wens jullie allen heel veel plezier toe, morgen!!
    Groetjes Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is dus woensdag geopereerd aan zijn amandelen en dan was hij redelijk goed, maar 's nachts heeft hij voortdurend bloed en bloedklonters moeten overgeven en dan is hij gisterenmorgen terug geopereerd. Hij was erg suf, maar is nu beter en is al thuis.
    Eten gaat wel nog niet, maar het zal wel beteren. Hij staat nu op een dieet van drinkyoghurt. Bedankt voor je bezorgdheid!
    Groetjes Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Mariken,

    Wat een lief kaartje is dit! Erg mooi! Ik zie je zo op de beurs, gezellig! Kletsen we weer even bij!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. A very pretty card, love the papers. Thanks for taking part in this weeks LOTV Challenge!
    Clairexx

    BeantwoordenVerwijderen